BLAUW

's-Hertogenbosch

Merin invited Mulderblauw to carry out a second commission, this time for an office lobby in Den Bosch. The design for ‘Blauw’ consists of a central bar/desk that is immediately visible from both entrances.

50_Chiel_de_Nooyer

layout

Located behind the bar, in the centre of the space, is a volume covered in tiles and containing the kitchen, fitness space and toilets. In front of the volume are informal spots where visitors can eat and drink, as well as conduct informal chats and relax.

21_Chiel_de_Nooyer

work & play

Visitors can also relax and read special books and magazines by the open fireplace, watch television or films, or play table football or old-fashioned board games. Located on the other side of the central volume are business units and various meeting rooms where people can work in peace or hold meetings.

36_Chiel_de_Nooyer
24_Chiel_de_Nooyer
26_Chiel_de_Nooyer

Project details

  • Program

    348 m² lobby
    140 m² meeting space
    40 m² fitness
    rearrangement terrace

  • Client

    Merin

  • In cooperation with

    Amsterdam Signpainters

  • Photography

    Chiel de Nooyer

  • Phase

    Completed in 2014

Wist je dat Mulderblauw wel 15 nationaliteiten vertegenwoordigt?

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.