NL EN

Projectcoördinator zorgprojecten

Voor een groot aantal zorgprojecten zijn wij op zoek naar een coördinator die projecten organiseert en begeleidt vanaf initiatieffase tot en met oplevering.

In de functie van projectcoördinator zorg je voor een optimale projectbezetting en een goede samenwerking binnen het team. Je hebt veelvuldig overleg met externe partijen en vervult organisatorische en administratieve taken.

Samen met de opdrachtgever en het projectteam stel je in overeenstemming met ontwerp en budget projectplannen op. Je monitort de projectvoortgang en stuurt bij waar nodig. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert dit helder, zowel naar de klant als intern.  

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

 


Functie-eisen:
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van projectontwikkeling of projectcoördinatie en je beschikt over brede vakinhoudelijke kennis en ervaring in de bouw. Je spreekt vloeiend Nederlands, bent communicatief sterk, ondernemend, zelfstandig en flexibel. 

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature projectcoördinator zorgwoningen’, of neem telefonisch contact op met ons via 071 - 517 73 11. 
Contactpersoon: Esther Boef.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.