NL EN

Projectleider

De functie
Ter verrijking van ons diverse team zoeken wij een gedreven projectleider met minimaal vijf jaar ervaring, bij voorkeur in grote, complexe utiliteitsbouw. Als projectleider behoud je overzicht binnen een of meerere projecten en stuur je andere bouwkundig tekenaars aan. Wij zijn op zoek naar iemand die vloeiend Nederlands spreekt en de ambitie heeft om de ervaring als projectleider uit te bouwen.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Werken bij Mulderblauw
We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. De lat hoog leggen, naar de sterren reiken. Zo blijven we onszelf prikkelen. Onze mensen krijgen de vrijheid en het vertrouwen om zelf het gesprek met onze opdrachtgevers aan te gaan. Om zelfstandig beslissingen te nemen en hun eigen oplossingen te bedenken.

 


Mulderblauwer, onze mensen zijn het. Maar hoe omschrijf je zoiets? Het betekent dat we bijspringen als ergens onze expertise nodig is. Dat we elkaar verder helpen. Dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Niet alleen tijdens de gezamenlijke lunch (waarbij we geregeld voor elkaar koken), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag. En ja, we hebben een tafelvoetbalcompetitie.

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV en motivatie o.v.v. ‘sollicitatie vacature projectleider’ naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11.Contactpersoon: Esther Boef

LET OP: sollicitaties die niet vloeiend Nederlands zijn, en minder dan 5 jaar ervaring hebben kunnen wij NIET in behandeling nemen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.