NL EN

Rondleiding en uitreiking Nieuwe Berlagevlag in Hotel Indigo

Op dinsdag 20 februari 2018 vindt de uitreiking van de Haagse Architectuurprijs de Nieuwe Berlagevlag plaats. De locatie voor dit evenement is het door Mulderblauw ontworpen Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde.

De Nieuwe Berlagevlag wordt uitgereikt aan het meest aansprekende project in Den Haag, opgeleverd in de periode 2012 tot en met 2017. De jury heeft uit de inzendingen vijf projecten genomineerd die kans maken op de vakprijs. 

Deze avond zal Mulderblauw om 18.00 uur een pasklaar rondleiding geven door het hotel, waarbij toelichting wordt gegeven op het ontwerp en karakteristieke elementen van het gebouw. 

Deze rondleiding door Hotel indigo is vrij toegankelijk, aanmelden is hiervoor niet nodig. Het aantal beschikbare plaatsen voor de uitreiking van de Nieuwe Berlagevlag, welke plaatsvindt na de pasklaar rondleiding, is volgeboekt. Voor een plaats op de wachtlijst kan contact worden opgenomen met HAAC. 

Informatie over deze avond is te vinden op de website van HAAC. Informatie betreffende het project Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde is hier te lezen, en uiteraard te ervaren op 20 februari.