NL EN

Pasklaar rondleiding Hotel Indigo

Dinsdag 20 februari organiseerde Mulderblauw in samenwerking met HaAC een Pasklaar rondleiding in het recent geopende Hotel Indigo in Den Haag. Het gebouw tegenover Paleis Noordeinde, gebouwd voor het agentschap van De Nederlandsche Bank, is door Mulderblauw in samenwerking met HUGO Interieurvormgeving getransformeerd tot luxe boetiekhotel. Afgelopen dinsdagavond mochten wij een gevarieerd publiek van geïnteresseerden verwelkomen, om hen een rondleiding te geven in het karakteristieke hotel. 

Voorafgaand aan de rondleiding werd de gasten door middel van een presentatie inzicht gegeven in de geschiedenis en de bouwkundige ontwikkelingen

 

van het gebouw. Tijdens de rondleiding namen de architecten de gasten mee door de verschillende kamertypen, waarbij de historie van het gebouw en de verwerking van authentieke elementen in detail zijn toegelicht. Naast de kamers zijn ook de publieke ruimten – waaronder de originele bankkluis – en de nieuwe entreedeur van het restaurant gepresenteerd. De avond werd door HaAC feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Haagse Architectuurprijs de Nieuwe Berlagevlag. 


Lees hier meer over Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde