NL EN

Mulderblauw zoekt collega's!

Ben jij een Mulderblauwer?


Mulderblauw is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en interieurontwerp. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor kantoren, distributiecentra, woningbouwprojecten, interieuropgaven en een aanzienlijk aantal hotels in Nederland en andere delen van Europa. Wij hechten veel waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een ‘vriendelijk’ potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda!

Wij bestaan uit een groep ervaren architecten en interieurontwerpers die als team samenwerken voor onze opdrachtgevers. Ter verrijking van ons diverse team zijn we op zoek naar een projectcoördinator, een Nederlands sprekend projectleider, BIM modelleur en bouwkundig tekenaars.

Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in deze functies nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.

Projectcoördinator zorgprojecten
Voor een groot aantal zorgprojecten zijn wij op zoek naar een coördinator die projecten organiseert en begeleidt vanaf initiatieffase tot en met oplevering.

In de functie van projectcoördinator zorg je voor een optimale projectbezetting en een goede samenwerking binnen het team. Je hebt veelvuldig overleg met externe partijen en vervult organisatorische en administratieve taken.

Samen met de opdrachtgever en het projectteam stel je in overeenstemming met ontwerp en budget projectplannen op. Je monitort de projectvoortgang en stuurt bij waar nodig. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert dit helder, zowel naar de klant als intern.  

Functie-eisen:
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van projectontwikkeling of projectcoördinatie en je beschikt over brede vakinhoudelijke kennis en ervaring in de bouw. Je spreekt vloeiend Nederlands, bent communicatief sterk, ondernemend, zelfstandig en flexibel. 

 

 

 

 

 

Projectleider
We zijn op zoek naar een projectleider (HBO of MBO achtergrond).

Als projectleider behoud je overzicht binnen een project of meerdere projecten en stuur je andere bouwkundig tekenaars aan. Wij zijn op zoek naar iemand die vloeiend Nederlands spreekt en de ambitie heeft om de ervaring als projectleider uit te bouwen. Iemand die affiniteit heeft met ontwerpen en zorgvuldig werkt.

BIM modelleur
Daarnaast zoeken we een BIM modelleur (HBO of MBO achtergrond) met minimaal drie jaar recente Revit ervaring. In deze functie zal je tevens betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven. 

Heb je een sterke affiniteit met ontwerpen, spreek je vloeiend Nederlands, ben je enthousiast en werk je zeer zorgvuldig? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Alle functies zijn per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functies is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature naam’, of neem telefonisch contact op met ons via 071 - 517 73 11. 

Contactpersoon: Esther Boef.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.