NL EN

Pas jij in ons enthousiaste team?


De verscheidenheid binnen ons team is ons dierbaar: ieders persoonlijkheid, kennis en ervaringen kleuren het geheel. We werken in wisselende samenstellingen aan projecten, om zo ervaring samen te brengen en voortdurend van elkaar te blijven leren. Wij vinden het belangrijk om iedere keer weer met een open blik en nieuwsgierigheid naar onze projecten te kijken. 

Voor ons hoofdkantoor in Leidschendam zoeken wij een interieurontwerper met minimaal vijf jaar ervaring

Daarnaast zoeken wij een bouwkundig tekenaar met minimaal twee jaar ervaring.

 

Stagiaires

We zijn vaak op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiairs (MBO, HBO of TU), die graag het vak willen leren. Je hebt goede ontwerpkwaliteiten, een brede interesse en je bent zorgvuldig. Vaardigheid met ArchiCad en Adobe zijn een pre. We bieden een afwisselende stageperiode waarin je betrokken zal worden bij diverse ontwerpopgaven, je meedraait in het ontwerpteam en aan alle fases van het proces meewerkt. We vragen je om minimaal zes maanden bij ons te blijven en bieden een passende stagevergoeding.

Ben je enthousiast geworden, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je motivatie, curriculum vitae en eventuele portfolio naar sollicitatie@mulderblauw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.