NL EN

QO Amsterdam genomineerd voor AHEAD Awards

Exceptional design and architecture

QO Amsterdam is dit jaar genomineerd voor de AHEAD Awards in de categorie “Urban Hotel – Newbuild; for exceptional design and architecture”.

AHEAD staat voor Awards for Hospitality, Experience and Design, en is een prestigieuze internationale prijs die is opgedeeld in twaalf categorieën. De prijzen worden in vier verschillende regio’s toegekend aan de meest buitengewone hospitality projecten die een uitzonderlijk ontwerp en hoogwaardige gastervaring nastreven.  

De AHEAD Awards worden ingezonden, beoordeeld en bijgewoond door toonaangevende hoteleigenaren, ontwikkelaars, exploitanten, architecten en ontwerpers uit de hele wereld. De shortlist is te vinden op de website van AHEAD Awards.

 

Met “sustainable luxury” als uitgangspunt en de sterke verbondenheid met de stad Amsterdam, biedt QO Amsterdam zijn gasten een unieke ervaring waardoor de hotelgast zich gedurende zijn verblijf een tijdelijke inwoner van Amsterdam waant. De combinatie van deze ‘sense of place’ en het hoge duurzaamheidsgehalte van het hotel, maken QO Amsterdam een goede kanshebber voor de AHEAD - Urban Hotel Award. Klik hier om meer te weten te komen over QO Amsterdam.

Naast de AHEAD Awards, is QO Amsterdam tevens genomineerd voor de SBID International Design Awards, in maar liefst drie categorieën: Hotel Public Space Design, Hotel Bedroom & Suites en Club & Bar Design.

Today's Brew