NL EN

Mulderblauw zoekt een tekenaar

Ben jij een Mulderblauwer?

Mulderblauw is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij ontwerpen op het gebied van hotels, woningbouw, utiliteitsbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een "vriendelijk" potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

De functie

Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van tekenaar nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.

Wij zoeken een bouwkundig tekenaar (HBO of MBO achtergrond) met minimaal vijf jaar recente Archicad ervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, bent enthousiast en zorgvuldig.

 

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Durf je de uitdaging aan?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature tekenaar’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11.

Contactpersoon: Esther Boef.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.