NL EN

Mulderblauw zoekt een ervaren architect

Ben jij een Mulderblauwer?

Mulderblauw architecten is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van hotel ontwerp, woningbouw, utiliteitsbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

De functie

Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerp en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van architect nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.

We zoeken een architect met minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, met name als projectleider, van ontwerp tot oplevering. Ervaring met ArchiCad 20 is een pre. Je bent enthousiast en zorgvuldig.

 


De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature architect’, of neem telefonisch contact op met ons via 071 - 517 73 11. Graag voor maandag 23 juli reageren.

Contactpersoon: Esther Boef.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.