NL EN

Interieurontwerper gezocht

Kom jij ons team versterken?

Mulderblauw architecten is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam en Arnhem. Wij ontwerpen op het gebied van hotels, woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

De functie

Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van interieurontwerper nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven, met name voor hotels. Kan jij ervoor zorgen dat elke nieuwe locatie voldoet aan de ‘brand standards’ van grote internationale hotelketens, maar tegelijkertijd ook zijn eigen verhaal vertelt?

We zoeken iemand met minimaal vijf jaar werkervaring in de hotelbranche.

 

Ervaring met Adobe programma’s en SketchUp is een pre. Je bent representatief en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent creatief, grafisch onderlegd, accuraat en zelfstandig.

De functie is per direct beschikbaar, standplaats Leidschendam. Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Durf je de uitdaging aan?

Ben jij de eigenwijze en gedreven ontwerper waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een mail met je motivatie, CV en portfolio naar sollicitatie@mulderblauw.nl onder vermelding van ‘sollicitatie interieurontwerper’.

Contactpersoon: Esther Boef.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.